Föreläsning BRUCE MUNRO
9 november

I vinter kommer den brittiska ljusdesignern Bruce Munros installationer lysa upp vintermörkret i både Trädgårdsföreningen och Slottsskogen. Inför invigningen av utställningen håller Bruce Munro en exklusiv föreläsning med efterföljande mingel. Arrangeras i samarbete med Västljus. Varmt Välkommen!

Tid: 9 november kl. 17.00
Plats: Sweco, Skånegatan 3

Anmälan till info.vastsvenska@gmail.com Sista anmälningsdag 6 november, begränsat antal platser.

Volontärer sökes. Vi behöver några händer och fötter under några dagar i början av november för Bruce Munrouinstallationerna. Kan du avvara en eller flera heldagar, halvdagar eller ett par timmar vore vi glada.
Kontakta Lars Fredén snarast om du kan ställa upp.
Maila: lars@lf-design.se eller ring 0705-271306. Styrelsen för Västljus