Nu byter vi namn till Västljus

Den 4 oktober rivstartar vi hösten genom att byta namn från Västsvenska Belys…bla…blaet till Västljus – kort och gott. Detta firas storstilat med ompa ompa, mat, tårta och presenter, så missa inte det! Vi håller till hos Tengbom Arkitekter på Drottninggatan 16, med start kl 17.30.

Sedan kliver vi på en buss och tar oss ut till Lövgärdet. Deniz Canpinar från ÅF Lighting har där jobbat med upprustning av en bro för ökad trivsel och trygghet. Det är en gångbro över en bilväg som binder samman två bostadsområden och ett torg i nedre Lövgärdet samt tangerar som en port till övre Lövgärdet i Angered. Bron har haft dålig belysning och blivit utsatt för vandalism, klotter och bränder. De boende har istället valt att korsa huvudleden med hastighet på  50-70km/h på grund av otryggheten på gångbron.

Om tiden medger tittar vi även på några andra projekt.

Tid: onsdag den 4/10 kl 17.30
Plats: Tengbom Arkitekter på Drottninggatan 16
Karta: Klicka här för vägbeskrivning

Anmälan till info.vastsvenska@gmail.com senast den 27/9

Välkomna till Västljus!

CF109796 - liten